Mer precist vad vi gör

Offsettryck
Tryckteknik kan tryckerier prata mycket och gärna om. Det är inte säkert att det är intressant för kunden – det intressanta är resultatet. Vi försöker se till vad som blir bäst för just den trycksak som ska produceras. Exempelvis är inte alltid ett påkostat och lyxigt tryck viktigast. Det beror ju på. I slutändan handlar det om rätt kvalitet på just din trycksak och att vi möter de önskemål som du har. Vill du veta mer berättar vi, precis som de flesta andra tryckerier, gärna om olika trycktekniker. Vi kan också prata väldigt länge om det…

Digitaltryck
Ibland är det riktigt snabba (t)ryck som gäller! Har du behov av en trycksak i mindre upplaga som du behöver få fram snabbast möjligt? Då kan digitaltryck vara ett bra alternativ. 100 visitkort, 200 flyers som helst skulle varit klara igår…Naturligtvis i bra kvalitet!

Adresserade direktutskick
Fråga oss om adresserade direktutskick! Har du en excel-fil med ett adressregister så är det lätt att adressera din trycksak och du får en högre träffsäkerhet med ditt utskick.

Dekaler
Vi printar figurskurna dekaler i alla möjliga färger och former på ett stort urval av spännande material. Ring eller maila oss så berättar vi mer. Är du nyfiken på hur de kan se ut är du naturligtvis välkommen in och ta en titt på våra prover. Du kan beställa allt ifrån bara ett par stycken till flera hundra!

Expo
Dags för mässa? Vi fixar skyltar, banderoller, rollups etc. Det finns en mängd olika möjligheter att exponera sig.

Bildekor och dekor till skyltfönster och ljuslådor
Behöver du dekor till bilen, skyltfönstret eller ljuslådan? Vi hjälper dig med allt från design till montering.

Foto
Kanske har du en ny produkt som du behöver bild på? Fråga oss!

Effekter
En trycksak kan bli så mycket mer med en effekt. Foliering, prägling eller UV-lack kan verkligen få den att ”lyfta” och ge ett påkostat och lyxigt intryck. Möjligheterna är oändliga!

Annat vi också gör

OriginalarbeteAnnonsproduktionBrevpapperKuvert
VisitkortBlockTalongerKort
VykortFlyersAffischerBroschyrer
FoldrarTidningarBöckerLimbindning
Wire-OKalendrarAlmanackorAdressering
Roll-upsBanderollerVeporSkyltar
BeachflaggorFlaggorDekalerBildekor
LogotyperPDF-formulärSkanningProduktfotografering